Tryggt och lätthanterligt

E-handel med Easy!

Funktionaliteten i kombination med vår driftssäkra plattform borgar för att er verksamhet skall växa sig stor online. Alla funktioner är inkluderade för att du ska lyckas!

Flexibelt och funktionellt

Vårt arv har varit att skapa framtidssäkra produkter som är enkla och moderna utan att kunden måste vara tekniskt kunnig eller ha en dyr infrastruktur. Webshopen innehåller allt som du behöver av funktioner och lösningar för att driva mycket trafik samt få en hög konvertering.

E-handel som levererar

Easy plattformen passar mindre butiker eller kedjor som vill synas online. Fortus Easy har alla funktioner inkluderat vilket borgar för att din verksamhet ska lyckas växa sig stor online. Genom våra butiksmallar kan du skapa din egen testbutik och anpassa innehållet helt efter ditt eget varumärke!

Följande synkas med din e-handel

Orderhantering

Kunddatabas

Marknadsverktyg

Statistikverktyg

Integrationer

Import/Export av artiklar

Fraktinställningar

Checkout

Fortus Faktura

Omnifunktionalitet

Alltid responsivt

Alla våra hemsidor skapas med responsiv design för att era kunder ska ha möjlighet att handla obehindrat genom valfri enhet. Vårt fokus är att alltid skapa en användarvänlig visuell identitet som tilltalar er målgrupp för att optimera er konvertering!

Integrationer

För en enklare hantering kan du koppla din butik till ditt affärssystem, vi har färdiga integrationer till både Fortnox och Specter.

Fortnox är en molnbaserad plattform för ekonomiadministration, för småföretag, redovisningsbyråer och föreningar, Fortus har en fullständig integration för att koppla både kassa, e-handel för full omnifunktionalitet med överföring av order, artiklar, fakturor, avbrutna order, returer, krediteringar, kassadifferens mfl.

Specter är en av Sveriges ledande leverantörer av webbaserade affärssystem och omnikanalslösningar för e-handlare, butiker och grossister. Systemet är webbaserat och har en full integration med Fortus edges tjänster.

För att göra bra köp behöver dina kunder ha ordentlig med fakta på bordet. Prisjakt är en av världens absolut bästa pris- och produktjämförelsetjänster med ett enda mål – att vägleda konsumenter till smartare köpbeslut.

Unika gränssnitt

Tillsammans med er skapar våra formgivare en grund för hemsidan. Våra designer är experter men lång erfarenhet som jobbar med allt från grafisk profil, upplevelse och kundresa på hemsidan till textformatering och layout.

Vi har färdiga element och funktioner som anpassas och utformas efter er e-handel. Vi jobbar kundnära för att ta fram de funktioner och formspråk ni önskar – allt från idé till färdig produkt.

Låter det intressant?

Behöver du hjälp med att starta igång eller har frågor om våra tjänster ser vi fram emot att prata vidare med dig. Kontakta oss nedan.

Scroll to Top